Csoportos látogatás esetén kérjük, keressen fel bennünket! elérhetőségeink 

 

„Te is tudsz segíteni!” - Foglalkozás kisiskolásoknak

Várjuk azoknak az iskolás, avagy kisiskolás csoportok jelentkezését, amelyek szívesen részt vennének a „Te is tudsz segíteni” elnevezésű játékos, szituációs elemekkel színesített gyakorlatunkon.

A gyermekek a foglalkozás során elsajátíthatják a tőlük elvárható legalapvetőbb információkat a mentőkkel, illetve a segítségnyújtással kapcsolatban. A kicsik eredeti mentőorvosi kisruhában játszhatják el az aktív feladatokat, szituációkat. A két éve meghirdetett - rendezvényeken is prezentált - programunk sok érdeklődőt, gyermeket vonzott. Reméljük, hogy a jövőben is számos kisgyermeknek taníthatjuk meg a segítségnyújtás alapvető ismérveit.*

A Katex 98' Kft. jóvoltából az óvodások és kisiskolások a foglalkozáson mostantól eredeti mentőorvosi kisruhában játszhatják el a szituatív gyakorlatokat!

A foglalkozásokra előzetes telefonos bejelentkezés szükséges! Elérhetőségeink

*A foglalkozást - az előző évek tapasztalatai alapján - általános iskola 1. osztálytól (eltérő esetekben felső tagozatos óvodás, illetve iskolai előkészítő csoportok számára) ajánljuk, az életkori sajátosságoknak megfelelően 5. osztályig!

A képeken a Plum Pudding Nemzetközi Óvoda kisgyermekeit láthatják a segítségnyújtó gyakorlatunk közben.

vissza